RITMI LETA IN SPREMLJANJE SPREMEMB GLEDE NA KLIMATSKE SPREMEMBE (8.1.2020)

Predavanje je bilo v sredo, 8. januarja 2020, ob 18. uri v OŠ Medvode, Ostrovrharjeva 4

Predavala je ga. Fanči Perdih, ki pomaga ohranjati avtohtona slovenska semena in je vodja edine slovenske ekološke semenarske hiše Amarant, ki se od leta 2007 ukvarja s pridelavo ekoloških semen zelenjadnic in delno zelišč.
Predstavila je, kako se za uspešen pridelek prilagoditi spremembam, ki so specifika za posamezno leto in kako planirati opravila glede na predvideno situacijo za tekoče leto.
Skupaj smo pregledali in primerjali setvena priročnika za leti 2019 in 2020. Setveni priročnik ste lahko kupili pred predavanjem.

Pred in po predavanju je potekala prodaja semen, jesenskega čebulčka in spomladanskega česna Amarant z 10% popustom.
V Amarantu so imeli od 6.12.19 do 6.1.2020 10% popusta na vse artikle, če ste v času akcije naročili preko spleta www.amarant.si ali pa na tel: 070 744 748 - Fanči in ob naročilu dopisali »prevzem predavanje Sorško polje«, ste naročeno lahko prevzeli na predavanju.

Zaželjen prispevek za pokritje stroškov organizacije: 3 eur.

Dodatne informacije: Matjaž Jerala, tel. št.: 041 348 199, e. pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka ter Kooperativo Amarant

                                                                                                               Word Icon    PDF-icon
                                                                                                                                            

                                          

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com