NAM HRANA LAHKO ŠKODUJE, KAKO VPLIVA NA PREBAVO IN IMUNSKI SISTEM (25.2.2016)

Predavanje je bilo v četrtek 25. 2. 2016 ob 18. uri v delavnicah Skupnosti Barka, Zbilje 1k

Marinka Jenko nam je predstavila podatke francoske znanstvene raziskave o najbolj pogosto uporabljenih prehranskih artiklih: svinjina, govedina, jajca, losos, kruh in jabolka (pridelava, skladiščenje, transport in posledično vsebnost škodljivih snovi za človeka in druga živa bitja). V drugem delu je predstavila, da za kvlitetno prebavo ni pomembna le kvaliteta hrane, ter kaj vse vpliva na naš imunski sistem.

Dodatne informacije: Matjaž Jerala: 041 348 199 

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka 

 

                                                                                                                               Word Icon    PDF-icon

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com