Predavanje bo v sredo, 8. januarja 2020, ob 18. uri v OŠ Medvode, Ostrovrharjeva 4

Predavala bo ga. Fanči Perdih, ki pomaga ohranjati avtohtona slovenska semena in je vodja edine slovenske ekološke semenarske hiše Amarant, ki se od leta 2007 ukvarja s pridelavo ekoloških semen zelenjadnic in delno zelišč.
Predstavila bo kako se za uspešen pridelek prilagoditi spremembam, ki so specifika za posamezno leto in kako planirati opravila glede na predvideno situacijo za tekoče leto.
Skupaj bomo pregledali in primerjali setvena priročnika za leti 2019 in 2020. Če imate Setveni priročnik, ga prinesite s seboj, lahko pa ga boste kupili tudi pred predavanjem.

Pred in po predavanju bo prodaja semen, jesenskega čebulčka in spomladanskega česna Amarant z 10% popustom.
V Amarantu imajo od 6.12.19 do 6.1.2020 10% popusta na vse artikle, če v času akcije naročite preko spleta www.amarant.si ali pa na tel: 070 744 748 - Fanči in ob naročilu dopišete »prevzem predavanje Sorško polje«, boste naročeno lahko prevzeli na predavanju.  Naročila morajo biti oddana do najkasneje 6.1.2020!

Zaželjen prispevek za pokritje stroškov organizacije je 3 eur.

Dodatne informacije: Matjaž Jerala, tel. št.: 041 348 199, e. pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka ter Kooperativo Amarant

                                                                                                    Vabilo:    Word Icon    PDF-icon
Prijazno vabljeni!                                                                                                                                            

                                          

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com