Predavanje bo v SREDO, 9. JANUARJA 2019 ob 18.00 uri  v OŠ Cvetka Golarja, Frankovo naselje 51

Predavala bo ga. Fanči Perdih, ki pomaga ohranjati avtohtona slovenska semena in je vodja edine slovenske ekološke semenarske hiše Amarant, ki se od leta 2007 ukvarja s pridelavo ekoloških semen zelenjadnic in delno zelišč.
Podala bo svoje izkušnje pri vzgoji sadik v različnih obdobjih (vroče, hladno suho, mokro) – kakšni problemi nastajajo pri pridelavi in kako jih rešiti, o pridelavi zelenjave v zgodnjem pomladanskem času (kaj je smiselno sejati direktno in kdaj ter za katere kulture vzgojimo sadike), …

Komentirala bo kritična obdobja v letu 2018 in na kratko pogledala v Setveni priročnik za leto 2019 (če ga imate ga prinesite s seboj, lahko pa ga boste kupili tudi pred predavanjem).

Pred in po predavanju bo prodaja semen Amarant z 10% popustom. Semena lahko naročite tudi v naprej. Naročila morajo biti oddana do najkasneje 5.1.2018  preko spletne strani www.amarant.si  s pripombo: »prevzem predavanje Sorško polje«ali pa na tel: 070 744 748 - Fanči– popust se bo obračunal ob predaji blaga na predavanju!

Zaželjen prispevek za pokritje stroškov organizacije je 5 eur.

Dodatne informacije: Matjaž Jerala, tel. št.: 041 348 199, e. pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevnimi skupnostmi Sorškega polja, z občinami Kranj, Medvode in Škofja Loka ter Kooperativo Amarant

                                                                                                    Vabilo:    Word Icon    PDF-icon
Prijazno vabljeni!                                                                                                                                            

                                                             

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com