Dogodek bo v ČETRTEK, 19. oktobra 2017, v Društvu Barka v Zbiljah

Poletje je bilo dolgo in radodarno s soncem in toploto.  Vrtovi in njive bodo vsak čas poklicali k počitku. Prav je, da tudi ljudje prisluhnemo svoji naravi, se umaknemo za zapeček, z dobro knjigo v roki in »beremo življenje« …
Brati pomeni odkrivati neznano, razmišljati, se pustiti razvajati zvenečim besedam, najsi bo to poezija ali  proza. Mojstri besed znajo v nas prebuditi ali obuditi nova čustva, presenetljiva spoznanja ali nas spomniti na lasten doživljaj.
In zakaj ne o prebranem prijetno kramljati? Kot v starih časih, ko je ponekod dolgo v noč brlela petrolejka in se glasovi kar niso polegli.

Društvo Sorško polje v jesensko zimskem času pričenja z rednimi mesečnimi bralnimi srečanji, ki bodo vsak drugi četrtek v mesecu prvič 19.10.2017 v Društvu Barka v Zbiljah s pričetkom ob 18.uri.

Ob prvem srečanju poklepetamo o priljubljeni knjigi, strnemo misli, dognanja, spoznanja in mnenja. Se razvedrimo, poveselimo, modrujemo, predvsem pa prijetno kramljamo.
Se veselimo skupnega druženja – z vami bosta Rudi Zevnik in Cvetka Jeras.

»Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo!«
(mongolski pregovor)


Vabljeni!                                                                                                                Vabilo:   Word Icon     PDF-icon                                                                       

 

PETEK, 13. Oktober 2017, na Baragovem trgu v Stražišču pri Kranju


Od 17 do 19 ure: lokalna eko in konvencionalna tržnica. Prevzem naročil  Nakupujmo skupaj.

Na tržnici se bo predstavilo Združenje ekoloških kmetov Gorenjske - ZEKG in Eko zadruge Ajdna, ki bodo pripravili tudi degustacijo eko pridelkov. Dišalo bo po kostanju in jesenskih dobrotah.

Ponudba pridelovalcev...

Program Stražiške tržnice....

Dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . 

Organizatorji: Društvo Sorško polje, KUD Bitnje, KS Stražišče, Nakupujmo skupaj

  

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com