dogodek bo v petek 10. avgusta od 17. do 19. ure oz. 21 ure na Baragovem trgu, Stražišče pri Kranju

17.00 - 19.00: lokalna eko in konvencionalna tržnica ter prevzem naročil skupinskega nakupovanja - ponudbo najdete na kranj.nakupujmoskupaj.si
Pestra ponudba letošnje zelenjave!

Od 17. do 21. ure Stražiški festival piva

Že tako odlično in pestro ponudbo zdravih, domačih in res okusnih pridelkov bodo tokrat popestrili slovenski butični pivovarji. Pripravili bomo pravi mali BEER FESTIVAL.
Predstavile se nam bodo pivovarne: Pivovarna Lampej iz Kamnika, Vouk_beer, lokalni Brew Revolt Brewery iz Podreče, še bolj lokalni Jerry iz Stražišča in naš stari znanec Volk Turjaški - Grad Sveta jurjeva gora in še eno presenečenje z Gorenjske. Seveda pride tudi TANKR - tudi tokrat s štirimi pipami, da boste lahko poskusili okroglih 10 različnih piv.
Na voljo bodo tudi degustacijski kuponi za pokušino 5 piv.
Pa tudi kaj brezalkoholnega bomo našli za naše male in za tiste, ki bodo vozili domov.

Da pa ne bomo le pili, bodo na stojnicah na voljo tudi odlične in izvirne domače jedi, ki gredo super k pivu.

Pa to še ni vse - tudi muzika bo! Za pravo vzdušje bo poskrbel izvirni in seveda lokalni glasbenik.

Zato le pridite, super bo!

Ponudba pridelovalcev...

Program Stražiške tržnice....

Organizator: KUD Bitnje, Društvo Sorško polje, KS Stražišče, ZTK Kranj     

https://www.facebook.com/events/247684742728411??ti=ia

 

Dogodek bo v nedeljo, 2. septembra 2018, ob 16. uri  

Namen nedeljskega srečanja je, da nas spoznate, vidite kaj na vrtu pridelujemo in morda se nam kasneje kakšno sredo tudi pridružite.

Mari in Milena vam bosta predstavili vrt, Mira vam bo zaupala kako skrivnost o pridelavi semen in vam kako seme tudi podarila, Marinka bo govorila o načelih zdrave prehrane, Matjaž bo predstavil delovanje društva Sorško polje, na Borisa se boste lahko obrnili z vprašanji o biodinamiki, Demeter kmetija Jamnik s Podreče, ki je prva kmetija v eko kontroli na Sorškem polju, pa bo predstavila svojo pot v eko pridelavo in nam ponudila svoje letošnje pridelke.

Članice Društva bodo pripravile manjšo pogostitev, na kateri boste lahko poskusili pridelke z vrta, zeliščni čaj, ekološko konopljino pivo in ekološko vino. Domačini ste dobrodošli, da prinesete kaj za semenj-sko pogostitev.

Vrt se nahaja med kmetijo Kokolčevih in Rženovim Rajkom zemljevid.prase.ikona.
Parkirišč na vrtu ni, zato priporočamo prihod peš ali s kolesi, avtomobile pa lahko parkirate pri trgovini in za gasilskim domom v Mavčičah.

V primeru slabega vremena bo dogodek 9. 9. 2018 - teden dni kasneje ob isti uri.

Dodatne informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Organizator: Društvo Sorško polje v sodelovanju s krajevno skupnostjo Mavčiče, Mestno občino Kranj in PGD Mavčiče


Prijazno vabljeni!                                                                                                                     Vabilo:   Word Icon     PDF-icon         

                                                             

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com